fbpx

Waarom kiezen voor de applicatie van Haaer?

De applicatie van Haaer biedt verschillende functionaliteiten die voor zowel voor werkgever als werknemer voordelig zijn. De kernwoorden die de software omschrijven zijn overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. De applicatie zorgt ervoor dat werknemers minder tijd kwijt zijn aan het indienen van uren, declaraties en verlofaanvragen. Daarnaast zijn leidinggevenden minder tijd kwijt aan het verzamelen, goed- of afkeuren van aanvragen en overzichtelijk maken van alle personeelsadministratie.

Verlofregistratie

De verlofregistratie tool is een uitkomst voor zowel de flexibele als vaste werknemers.

Meer lezen

Urenregistratie

De urenregistratietool geeft zowel de werknemer als de werkgever een duidelijk overzicht van de gewerkte uren.

Meer lezen

Binnenkort beschikbaar: Personeelsregistratie

De personeelsregistratietool geeft zowel de werknemer als werkgever een duidelijk overzicht van alle personeelszaken.

Meer lezen

Binnenkort beschikbaar: Verzuimregistratie

De verzuimregistratie tool geeft inzicht in het verzuimpercentage van jouw organisatie.

Meer lezen

Betaalbaar voor iedere organisatie

Wij willen dat de software van Haaer voor iedere organisatie betaalbaar is. Daarom hebben wij gekozen voor een flexibele prijsstelling. Je betaalt voor het aantal werknemers dat werkzaam is binnen jouw organisatie en gebruik maakt van Haaer. Voor een bedrag van €2,- per medewerker, per maand krijgt iedere werknemer toegang tot de Haaer Software. Een bijkomend voordeel is dat het systeem eenvoudig kan op- en afschalen. Een werknemer voeg je snel toe en personeel dat toe is aan een nieuwe uitdaging verwijder je eenvoudig. De dienst is maandelijks per werknemer opzegbaar. Zo betaal je nooit teveel geld.

Voor jou als werkgever

 • Tijd besparen met de slimme Software
 • 14 dagen gratis proberen
 • Overzichtelijk en helder dashboard
 • Geen losse e-mails of en briefjes
 • Gegevens beveiligd opgeslagen
 • Eenvoudig medewerkers toevoegen of verwijderen
 • Maandelijks opzegbaar

 

Probeer 14 dagen gratis

Alle functionaliteiten in één applicatie

Waar een andere HRM-software al snel een aparte prijs hanteert per onderdeel van het systeem. Krijg je bij Haaer een alles-in-één-pakket. Voor de €2,- die je betaalt per werknemer krijg je toegang tot alle functionaliteiten die Haaer te bieden heeft. Zo biedt de software een verzuimregistratie, verlofregistratie, urenregistratie en personeelsregistratie. Met deze Verlofapp hoeft geen enkele leidinggevende handmatig zijn personeelsadministratie bij te houden!

Haal het beste uit jezelf met Legends Corner
Plan sessies met sparringpartner Rick Dreise, waar je op kunt bouwen!

Mobiele app en webapplicatie

Mobiele telefoons en tablets zijn al een ruime tijd niet weg te denken uit onze maatschappij. Iedereen heeft daarom ook wel één in zijn bezit. De software van Haaer is daarom beschikbaar op elk apparaat. Werknemers kunnen via de applicatie op hun mobiele telefoon, tablet of desktop al hun personeelszaken regelen. Het doorgeven van verlofaanvragen, gewerkte uren of verzuimde uren is daardoor geen probleem. Het systeem zorgt ervoor dat alle gegevens worden opgeslagen in een online dashboard. Leidinggevenden kunnen hier eenvoudig alle gegevens inzien door middel van de eenvoudige Haaer applicatie.

Voor jou als werknemer

 • Geheel kosteloos en vrijblijvend
 • 24/7 inzicht in je verlof
 • Overzichtelijk dashboard
 • Eenvoudig overuren bijschrijven

 

Gratis uitproberen
Legends Corner © 2023
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Groningen nr. 62128507