Bel nu
Over de Legends Corner - Ondernemer Rick Dreise uit Groningen
 • Over Legends Corner

  Legends Corner, voor en door jonge ondernemers! Maak gebruik van het netwerk en de ervaring van collega ondernemers. Bij Legends Corner vergroot je je bereik.

  Wat wij doen

Meer over Legends Corner

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden? Neem contact met Legends Corner op.

Verbindende factor

Rick Dreise is initiatiefnemer van ondernemersplatform Legends Corner. Zijn ervaring met e-commerce en management heeft hem na zijn studieperiode doen besluiten om zijn eigen onderneming te richten op gebied van ICT dienstverlening. Concreet; het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops en apps. Daarin heeft hij een team van ervaren vakspecialisten om zich heen verzameld. Een gezonde drive en ambitie om door te groeien, heeft hem gevormd tot een ondernemer met een realistische kijk op zaken. Zijn ervaring brengt hij graag op jonge ondernemers of ondernemers met een specifiek vraagstuk over. Dit doet hij samen met participerende Legends Corner bedrijven. Dat maakt Legends Corner een unieke meerwaarde voor jonge bedrijven en ondernemers.

 • Kennis maken / inventarisatie
 • Wensen vaststellen
 • Plan van aanpak
 • Realisatie traject
 • Monitoren, bijsturen
 • Einddoel

Bij Legends Corner ben je direct verbonden met een zeer ondernemend netwerk en specialisten op hun vakgebied. We kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden en oplossingen. De verbindende factor. We leggen verbanden naar jou als ondernemer, jouw bedrijfsvoering en bedrijfsresultaat. Legends Corner stelt samen met jou een plan op, dat past bij jou als persoon en als ondernemer.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Ondernemen is dynamisch en kan ook veeleisend zijn. Je vervult veel verschillende rollen en er worden veel kwaliteiten van je gevraagd.
Op zoek naar een sterkere basis en een groter bereik? Join Legends Corner.

Bedrijf starten

Groeien

Marktpositie versterken

Online ondernemen

Meer gripp en controle

Ondernemen met plezier

Legends Corner & Quote

De naam Legends Corner komt van de gelijknamige Legends Corner in Nashville, Tennessee USA. Nashville is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Tennessee. De stad kent de bijnaam Music City en wordt ook wel de hoofdstad van de countrymuziek genoemd.

“Tijdens een rondreis in oost-Amerika bracht ik een bezoek aan de Legends Corner. Een komen en gaan van professionele muzikanten en artiesten. Allemaal kwamen ze met hetzelfde doel: Doorbreken in hun vakgebied, een weg zoeken om de top te bereiken en mensen verbinden met hun muziek. Vanuit dezelfde visie ondersteun ik jonge bedrijven en ondernemers in het zakenleven. Mijn ervaringen, tips, tricks en netwerk deel ik graag met mede ondernemers. Vandaar de naam Legends Corner, voor en door ondernemers. Verbinden, strategie en ondernemen staat hierin centraal. Join Legends Corner”.

Rick Dreise
Initiatiefnemer

Rick is een hele slimme, commerciële maar vooral ook sociale ondernemer. Hij gaf mij altijd het vertrouwen om  zaken op te pakken die ik normaliter niet zou doen. Ik ben hem daar dankbaar voor en heb er veel geleerd. Ik wil iedereen daarom zeker aanraden om eens koffie te gaan drinken met Rick. Hij is o.a. directeur/eigenaar van Convident BV, een leuk en nuchter ICT bedrijf in het hartje van Groningen. De mensen die daar werken hebben verstand van zaken en hebben veel contact met hun klanten wat leidt tot lange termijn relaties.
Ik heb er alle vertrouwen in dat hij vanuit Legends Corner iets voor jouw bedrijf kan betekenen.

Simon Nolden

Kantooradres:

Legends Corner – Redeal Holding BV
Kraneweg 48
9718 JS Groningen

Postadres:

Legends Corner – Redeal Holding BV
J.H. Diemerstraat 7
9728 VM Groningen

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 62127101
BTW nummer: 8546.69.929
IBAN: NL59 ABNA 0544070461

Laat een terugbelverzoek achter

Rick DreiseInitiatiefnemer Legends Cornerhttps://www.linkedin.com/in/rickdreise/