fbpx

Van alle bedrijven is Convident het vlaggenschip. Een Digital Agency, gevestigd in een prachtig herenpand in hartje Groningen. Rick zorgde ervoor dat Convident in vijf jaar tijd groeide van startup naar scaleup. Dagelijks spreekt hij met directies, managers en ondernemers en heeft een breed netwerk opgebouwd in MKB Nederland, grote bedrijven en overheid. Hij begon met ondernemen tijdens de bankencrisis (tussen 2007 en 2013) en weet dat de ervaringen uit die tijd ook in de coronacrisis van pas kunnen komen. Rick helpt andere zelfstandige ondernemers groeien in ideale klanten, winst en vrijheid. Zijn coaching heeft al vele ondernemers geholpen hun (financiële) vrijheid te claimen.

“Achteraf gezien heb ik het ondernemerschap van huize uit meegekregen. Het belangrijkste is dat ik – vanaf de start – alle acties zelf heb ondernomen, van het contacten leggen, de uitvoering van dienstverlening tot en met de facturatie. Niets is aan komen waaien. Juist dat heeft me gebracht op de plek waar ik nu sta en dat breng ik graag over op andere ondernemers”. Vanuit zijn een ondernemende drive en gaat Rick graag met je in gesprek over jouw vraagstuk.

Wat is jouw vraagstuk?

Mensen en organisaties helpen

Ben jij succesvol, maar voel je aan alles dat het tijd is om jezelf en je bedrijf te laten groeien naar het volgende level? Rick Dreise helpt je een stap verder. Geen ambitie of idee is te gek!

Sparren, zaken doen, verbinden en samenwerken zit Rick in het bloed. Het is niet vreemd dat ondernemende gesprekken dagelijks terugkomen zijn bedrijven anno nu. Steeds vaker vliegt hij met (collega) ondernemers of klanten de wereld over. Een blauwdruk van Rick zijn interesses vormt de basis van zijn rollen in bedrijven. Wat zich automatisch vertaald in commitment en een groot verantwoordelijkheidsgevoel om te groeien en succesvol te worden als ondernemer. Rick hanteert als coach een zeer persoonlijke aanpak tijdens zijn sessies met een directielid, manager of ondernemer. Wil je weten hoe?

Intake plannen

Voor directieleden, managers en ondernemers

Geheel vrijblijvend eerste gesprek

24/7 inzicht in je voortgang

Overzichtelijk stappenplan

Eenvoudig extra sessies plannen

Haal het beste uit jezelf met Legends Corner
Plan sessies met sparringpartner Rick Dreise, waar je op kunt bouwen!
Legends Corner © 2023
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Groningen nr. 62128507