fbpx

Effectieve tijdsregistratie software

Ondernemers zijn altijd druk en vergeten vaak het belang van een duidelijk urenregistratie van personeel. Het goed bijhouden hiervan scheelt op de lange duur veel tijd. Vaak besluiten werkgevers om de registratie via Excel-sheets of losse papieren in mappen bij te houden. Dit stapelt zich vaak op tot op een gegeven moment de hele administratie gedaan moet worden. Haaer biedt de uitkomst met haar nieuwe tijdsregistratie software. Alle data in het systeem wordt automatisch bijgewerkt en daardoor hoef je hier nooit meer naar om te kijken!

Als je meer wilt weten over wat de registratiesoftware voor mogelijkheden biedt, lees dan nog even verder.

Urenstaat

Er is een divers scala aan mogelijkheden voor het bijhouden van personeel uren. Zo kan je bijvoorbeeld een urenstaat handmatig bijhouden in Excel. Hoewel dit voor sommigen werkt blijkt dit vaak onhandig te zijn. In organisaties met meer dan 10 werknemers kan het vaak al uit om een professioneel urenregistratie systeem te integreren. De software van Haaer neemt voor zowel de werkgever en werknemer veel werk uit handen. Werknemers kunnen hun gewerkte uren doorgeven en de werkgever kan vervolgens dit goed- of afkeuren. De software zorgt ervoor dat dit automatisch wordt geregistreerd in het systeem.

  • Bespaar tijd
  • Houdt overzicht in je uren

 

Gratis uitproberen
Urenregistratie

Voordelen

Tegenwoordig is het gebruik van een smartphone of tablet niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Werknemers kunnen via hun telefoon eenvoudig hun uren doorgeven of inkijken. Daarnaast kunnen werkgevers online de urenaanvragen goed- of afkeuren. Tijdwinst en een duidelijk overzicht zijn belangrijke voordelen.

 

  • Overzicht in je gebruikte, en ongebruikte verlofuren
  • Gemakkelijk te beheren
  • Altijd op de hoogte bij wijzigingen

Daarnaast beperken vrijwel alle verlofapplicaties zich tot het berekenen van verlofuren op basis van een vast aantal uren per week. De software van Haaer maakt het mogelijk om verlofregistratie van flexibele werknemers goed bij te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horeca- of zorgpersoneel die elke week verschillende uren maken. Ook kunnen flexibele werknemers die meerdere banen hebben meerdere werkgevers invoegen in de applicatie. Gegevens van alle werkgevers worden dan overzichtelijk weergeven in één dashboard. Ook de verlofuren van alle werkgevers komen op één locatie. De calculator doet een voorstel welke uren je het beste kan inzetten.

Haal het beste uit jezelf met Legends Corner
Plan sessies met sparringpartner Rick Dreise, waar je op kunt bouwen!

Probeer de app gratis uit

Herken je je in het probleem van de papierenrompslomp, en wil je dit probleem voor eens en altijd uit de weg helpen? Breng je urenregistratie in kaart middels de handige applicatie van Haaer. Wil je meer informatie over de app bekijk dan de Support Pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet en neem even telefonisch contact met ons op.

Legends Corner © 2023
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Groningen nr. 62128507