fbpx

Fast track

Snel en effectief inzicht met fast track. Deze sparring bestaat uit een face-to-face sessie waarin we jouw vraagstuk of uitdaging doornemen en opties genereren, zodat je in staat bent om een goede keuze te maken. Na één maand doen we een follow-up sessie, om te kijken of je daar bent gekomen waar je wilde zijn

Strippenkaart

Deze strippenkaart bestaat uit 10 face-to-face of online sparringsessies. De strippenkaart kan door jou of andere mensen uit je organisatie gebruikt worden en is 1 jaar geldig.

Abonnement

Het abonnement is exclusief voor jou. Je kunt mij zonder nadenken inschakelen wanneer je wilt. Dit persoonlijk abonnement is een combinatie van face-to-face, online, mail, app en telefoon per maand, precies wanneer jij het nodig bent. En dat voor een vast all-in tarief per maand.

 

Voor directieleden, managers en ondernemers

Geheel vrijblijvend eerste gesprek

24/7 inzicht in je voortgang

Overzichtelijk stappenplan

Eenvoudig extra sessies plannen

Investeer in jezelf

Het is tijd om je business naar het volgende level te shiften. Want stel je eens als jij en je business naar het volgende level doorgroeien. Stel je eens voor wat een impact dat zou hebben. Wat een impact je dan zou kunnen maken. Impact op je klanten. Maar ook impact op je eigen business en je eigen leven.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
Of wil je eerst meer informatie?

Neem contact op

 

 

Haal het beste uit jezelf met Legends Corner
Plan sessies met sparringpartner Rick Dreise, waar je op kunt bouwen!
Legends Corner © 2023
Haaer is ingeschreven bij de KVK te Groningen nr. 62128507